Weer even een verhaaltje...
Door: WebmasterNu
Blijf op de hoogte en volg Sanne
17 Maart 2008 | Roemenië, Boekarest
Nog maar 4 weken en dan zit ik al weer thuis. En nog maar 18 stagedagen!...
Ik heb alweer veel meegemaakt en gedaan.
Zaterdag 15 maart
Heerlijk, geen wekker die om 6.45 uur begint te piepen!, rond half 11 ben ik er maar uit te gaan om te dochen.
Angela, ik, Nienke en Daisy hebben met ze 4e ontbeten (nou ja, gebruncht..)
In de middag zijn we naar Piata Victori gegaan. Angela en ik leken het leuk om trouwjurken te passen. Je hoeft hier geen afspraak te maken dus kan je zo naar binnen lopen om te passen.
Helaas waren alle winkels al dicht! Dan maar op zoek naar een reisbureau, we willen namelijk een lang weekend weg naar de zwarte zee boeken! Maar ook die waren al dicht. Dat schoot niet op!
Dus zijn we door gegaan naar Piata Romana waar een paar leuke winkels zitten.
Angela heeft daar nog een ring gekocht.
In de avond zijn we naar Piata Universitatii gegaan.
Bij de metrostation hebben we nog een jongen van ong 15 jaar gezien die aan het lijmsnuiven was. Hij zag er niet uit. Niet normaal dat je op zo'n leeftijd al verslaafd bent..
Eenmaal aangekomen gingen we op zoek naar een restaurant.Alleen konden we nergens wat vinden.
Op een gegeven moment zagen we iets wat erg op een reataurant leek. Vol goede moed liepen we er heen, bleek het "La Mama" te zijn, daar hebben we al een keer gegeten! Hahaha.
Een stukje verder op hebben we wel een leuk en gezellig restuarantje gevonden. Erg lekker gegeten. Daarna zijn we met de taxi naar Club Max gegaan in een studentenwijk. Was een leuke, gezellige en mooie club!
De drankjes waren alleen wat duurder dan bij Club Twice.
Rond 4 uur liepen we weg uit de club.
Daar stond nog een jongetje van ongeveer 8 jaar rozen te verkopen. Egt heel zielig om te zien!
Zondag 16 maart
In de middag zijn we met ze 4e naar een binnenzwembad geweest. Een zuster van Nienke haar stage had dit zwembad ons aangeraden en op de internet zag het er goed uit. Toen we aankwamen gelopen zag het erg nog goed en groot uit.
Nou het was binnenin echt een giller!! De kleedkamer viel voor mijn gevoel bijna uitelkaar en het zwembad was niet heel schoon en zag er oud uit.
In Nederland zal dit zwembad afgekeurd worden.
We hadden het al snel gezien.
S'avonds hebben Angela en ik tonijnsalde met sla gegeten. Lekker!
We hebben nog een filmpje gekeken en toen ben ik gaan slapen.
Maandag 17 maart
Vandaag gingen Annamarie en Bianca met me mee naar stage. Gezellig!
We hebben gesnoezeld met Maria en Dani (kindje met een waterhoofd)
Ik krijg steeds meer een band met die kinderen en ga ze ook echt heel erg missen als ik weer thuis zit!
Maar daar denk ik nog maar niet aan.
Morgen gaan Angela en ik beginnen met schilderen. Heb er zin in!
Lare vedere! Liefs San
21 Maart 2008 - 08:48
Maureen:
Yes eerste reactie.. :D:D:D
Haha Hai San..
Veel leuke dingen hebben jullie weer gedaan..
Ik zie het helemaal voor me!
Ik hoop dat het schilderen een beetje gaat lukken, maar daar heb ik alle vertrouwen in!
Nou veel succes nog, veel plezier!
Heel veel liefs Maureen -
24 Maart 2008 - 15:52
Frouwkje:
Hier is het nu tweede paasdag en het sneeuwt zo nu en dan.Roeland en ik zijn de hele week samen thuis en het is nu al stil.Even wennen en dan zal het wel lukken.De 2 heren varen nu met de boot ergens bij Sneek.Dit wilden ze altijd al graag doen,leuk hé.Ik mail je deze week nog even over hun reis en onze avonturen.Hoi en veel liefs van ons