Dinsdag - Reisverslag uit Boekarest, Roemenië van Sanne Wakker - WaarBenJij.nu Dinsdag - Reisverslag uit Boekarest, Roemenië van Sanne Wakker - WaarBenJij.nu

Dinsdag

Blijf op de hoogte en volg Sanne

12 Februari 2008 | Roemenië, Boekarest

Vandaag ben ik meegeweest met Daisy en Jet.
Kijken waar hun stage lopen en hoe dat is. Ze werken in een psychiatischeafdeling met kinderen.
Er waren niet heel veel kinderen.
Eerst gingen we onze en de nagels van de kinderen lakken, met natuurlijk hartjes.
Daisy en Jet hadden kralen gekocht en touw. Dat vonden ze wel heel leuk!
Ze maakte armbanden, kettingen en sleutelhangers. We vonden het ook wel even leuk om naar buiten te gaan.
Gelukkig mocht dat. We hebben gevoetbalt en moordernaartje gespeeld.
Ik vond de stageplaats heel leuk, maar zal er niet voor 9 weken willen zitten.

Ik het net geprobeerd om wat foto's op de site te zetten maar dat lukt niet.
Nu heb ik via mijn hyves foto;s er op gezet. http://sanne249.hyves.nl/

La revedere, Sanne

• 12 Februari 2008 - 16:44

Gerie:

wat herkenbaar al die verhalen van je!!
    echt zooo herkenbaar!
    nu ik dit lees heb ik echt zoiets van GAAF GAAF GAAF WAAROM BEN IK DAAR NIET?!
    hahaha, zou héééél graag komen helpen!
    al die kinderen al de liefde die ik in me heb geven...
    maar dat doe jij wel voor mij hea?! ;)
    super goed hoor, wat je doet!
    leuk dat je ook op andere plekken veel kijkt, dit neemt niemand je meer af meid!!
    geniet ervan!

dikke kus,
    Gerie

• 13 Februari 2008 - 09:55

Mama:

Lieve Sanne,

Wat leuk zeg, die foto's op hyves. Je hebt dan ook een beetje een plaatje bij het verhaaltje!
    Een dikke knuffel van mama.

• 13 Februari 2008 - 17:23

Mevr Den Otter:

Hoi Sanne
    Vandaag je bericht gelezen,wat leuk dat jullie zo met die kinderen bezig zijn,Wat zullen ze genieten.Heel veel sterkte met dit moeilijke maar heel mooie werk.Groetjes hou je taai.