Naar buiten!! - Reisverslag uit Boekarest, Roemenië van Sanne Wakker - WaarBenJij.nu Naar buiten!! - Reisverslag uit Boekarest, Roemenië van Sanne Wakker - WaarBenJij.nu

Naar buiten!!

Blijf op de hoogte en volg Sanne

13 Februari 2008 | Roemenië, Boekarest

Vandaag weer naar me eigen stage gegaan!
Ik miste ze tog wel een beetje...
Daisy ging ook met ons mee, gezellig!
We gaan altijd eerst langs alle kamers om de kinderen ff te knuffelen.
Ik merk dat ze me al een beetje te beginnen herkennen.
Ons leek het een leuk en goed idee om naar buiten te gaan met 3 kinderen.
Komen ze ook een xtje buiten.
Gelukkig mocht het.
Duzz wij opzoek naar warme kleren voor ze.
Heel die zuster in rep en roer wat er allemaal ging gebeuren. Zijn ze dus niet gewend.
Een half uur later konden we eindelijk dan gaan. Het was super leuk, je zag de kinderen genieten!
Nou jah 1 die huilde bijna de hele weg...
Nu hadden we ook mooi de kans om foto's te maken.. (zie op me hyves:http://sanne249.hyves.nl/)
Om 12 uur moesten we weer terug zijn om eten te geven. Na het eten geven zijn we snel de snoezelkamer in gedoken, want we kregen te horen dat we het, het liefst zondag af moesten hebben. dan wordt duzz hard werken. khoop dat het lukt.
We hebben de glowing the dark sterren opgeplakt. Vanmiddag hebben we er nog wat gehaald want we hadden niet genoeg.
Morgen willen we weer kinderen mee nemen naar buiten.

• 14 Februari 2008 - 15:07

Matt:

Hey zus !!
    Gaat 't goed daar?
    Veel plezier en succes !!

• 15 Februari 2008 - 09:45

Renée:

Heeeeey San,
    Zo eerste week overleeft!
    Leuke verhalen...
    Hebben ze daar ook een beetje een uitgaansleven?

Nou nog veel plezier en succes met de knuffelkamer!!! vet gaaaf!

XXX Renée

• 17 Februari 2008 - 14:57

Papa:

Lieve Sanne,

Fijn je verhalen te lezen. Ook om af en toe je stem te horen. Succes met al het werk wat je doet. Al zal niet alles perfect lopen, kijk naar de goede dingen die je wel bereikt. Alle goeds, we houden contact.

• 17 Februari 2008 - 19:46

Henk Algra:

Hoi Sanne, hoe gaat het met je?
    Het zal best confronterend zijn, allemaal. We mopperen in Nederland wel eens op de zorg, maar in Roemenië is veel meer ellende.
    Bedenk dat ieder contact met deze kinderen voor hen een lichtpuntje is en blijft. Ook al heb je misschien het gevoel dat je niet zoveel bereikt, dat zijn dan toch veel lichtpuntjes!

Hartelijke groeten,
    Henk Algra

• 26 Februari 2008 - 20:58

Mieke (tante):

Geweldig werk, Sanne! Je ziet de kinderen genieten als jullie met ze wandelen. Het snoezelen lijkt mij ook super, ze krijgen eindelijk meer aandacht, dat zal je wel veel voldoening geven. Je staat leuk op de foto's!
    Zo te lezen heb je geen heimwee, zeker geen tijd voor. Joh, en wat de knoflook betreft, eet er zelf ook van, ten eerste super gezond, ten tweede reuk je het dan van een ander mider. Hartelijke groeten uit de Wildernis, Peter en Mieke.