Even weer een berichtje! - Reisverslag uit Boekarest, Roemenië van Sanne Wakker - WaarBenJij.nu Even weer een berichtje! - Reisverslag uit Boekarest, Roemenië van Sanne Wakker - WaarBenJij.nu

Even weer een berichtje!

Blijf op de hoogte en volg Sanne

19 Februari 2008 | Roemenië, Boekarest

Bunaa allemaal!

Weer even een berichtje van mij!
Tis al weer dinsdag en de tijd gaat heel snel hier! Toch heb ik het gevoel dat ik hier al 2 maanden zit.
Weer een leuk en lekker weekend achter de rug. Zaterdag zijn we naar Piata Romana geweest om te winkelen. Majah winkelen en spullen kopen heeft niemand egt gedaan! Een paar leuke winkels waren niet open. Maar we gaan er vast nog wel een x heen. Tussendoor hebben we een heerlijk taartje gegeten om Annamarie haar verjaardag te vieren.
S'avonds zijn we weer naar de zelfde pizzaria geweest als vorige week. Hij was tog wel erg lekker. Annamarie kreeg nog bloemen van een ober. Lief he!
Daarna zijn we met een paar uit geweest. Supeer gezellig!

De snoezelkamer is bijna af! Alleen nog 1 lichtslang moet hangen, en donkere gordijnen en klaar!
Het is al heel leuk en mooi geworden.
Maandag hebben we hem voor het eerst gebruikt. Egt heel mooi om te zien wat het met de kinderen doet als je met hun in de snoezelkamer bent. Ze worden rustig en bloeien helmaal op. Daar doe je het voor! Vandaag hadden we ook een doof/blind jongetje meegenomen.
We hebben alllerlei tastdingen in de kamer hangen, duz wij dachten we zetten hem rustig neer zo dat ie kan voelen. Maar nee hor, meneer had een eigen willetje en liep de hele kamer rond!
Hij kon geen minuut stil zitten. Majah ook niet zo gek als je de hele dag in je bed moet blijven! Geweldig om te zien!

Het reizen begint al te wennen. Elke dag moet ik ong een uur en 10 min reizen met de trams. S"ochtends zitten ze altijd erg vol, duzz dat is proppen om er in te kunnen! De mensen hier stinken trouwens erg naar knoflook. Heel fijn s'ochtends! Hahah...Maar dat went ook wel..

Ik ben heel blij dat ik hier zit om de die kinderen te helpen. Voor mij is het heel klein wat ik doe, maar voor die kinderen betekend het zo veel!!

Jullie horen weer snel van me!
Liefs San

• 19 Februari 2008 - 18:19

Ilse:

Leuk man, die snoezelkamer voor die kids. Daar hebben ze echt wat aan! Knoflooklucht is iets minder leuk ;)
    Leuk om te lezen wat je zoal doet.
    x Ilse

• 19 Februari 2008 - 19:34

Mevr Den Otter:

Hoi Sanne
    Wat leuk dat je zo'n succes hebt met het snoeselen met de kinderen.Het is erg leuk om zo wat van je mee te maken.Sterkte en weer tot horens.

• 19 Februari 2008 - 21:01

Silvia:

Lieve meiden,
    wat leuk om zo veel speciale dingen in zo een korte tijd voor elkaar te krijgen. Super voor de kinderen en apart voor jullie. Succes voor de komende weken!