Kort Berichtje - Reisverslag uit Boekarest, Roemenië van Sanne Wakker - WaarBenJij.nu Kort Berichtje - Reisverslag uit Boekarest, Roemenië van Sanne Wakker - WaarBenJij.nu

Kort Berichtje

Door: WebmasterNu

Blijf op de hoogte en volg Sanne

28 Februari 2008 | Roemenië, Boekarest

Bunaa!

Maureen gaat morgen weg!!
Nu ga ik alleen stage lopen..
glukkig gaat Angela met mij 2 dagen per week mee, gezellig!

Ik heb wat foto's op internet staan van het weekend, je kan ze bekijken op:

Liefs San

• 28 Februari 2008 - 21:13

Pap:

Leuke en mooie foto's Sanne! Succes met alleen stage lopen (maar gelukkig niet helemaal alleen) Tot het volgende berichtje, mailtje of telefoontje! Alle goeds, werk ze en geniet.

• 28 Februari 2008 - 21:17

Mama:

Hé lukte het de foto's op deze site?
    Wat een prachtige uitzichten!
    Ik wens je veel sterkte met "alleen" stage lopen.Je kan het!
    Rustig aan, met kleine stapjes tevreden zijn.
    Knuffel mama.

• 01 Maart 2008 - 11:25

Anne:

Hey Sannie!
    Bevalt het werk daar een btje? Vlgns mij is het echt wat voor jou:) Hoe lang zit je daar nog?
    Nou ik hoop dat je een heel erg toffe tijd daar hebt en veel leert!
    Liefs, Anne
    ps, die idiote buurman bleeeefff maar boren dus op een avondje ben ik onwijs geirriteerd gaan aanbellen. geen gehoor, dus ik ben (serieus) een kwartier biljven aanbellen. eindelijk kwam ie naar beneden en ik mocht ff boven kijken. blijkt dat ie van die hele 3e verdieping 1 kamer heeft gemaakt...voor een vriendin die daar dan komt wonen. helemaal tot aan de trap aan toe! komt nu een soort van deksel oid..
    naja we zullen zien...! over 2,5 week gaat ie weg voor 4 mndn, dus dan is de rust wedergekeerd!
    Zie je snel weer! Lfs

• 03 Maart 2008 - 17:48

Maureen:

Buna Sanne!
    Doe je een dikke knuffel aan alle schatjes van je stage!
    Zet hem op he meid!
    Zal aan jullie denken!
    Liefs Maureen

• 07 Maart 2008 - 08:49

Brecht:

hee, sanne,

leuk die foto,s, zo hebben we er een beeld van.
    wat ziet die snoezelkamer er leuk uit!
    geweldig wat je daar doet!!

groetjes!